лекция в Хонг Конг

Лекция в Хонг Конг

Хонг Конг. Лекция на тема проидобиване гражданство за инвестиции и особеностите относими към притежателите на Британски паспорти от отвъдморските територии (British Overseas Teritorries). За повече подробности, моля посетете http://www.bulgarian-citizenship.org/hong-kong-2018

Последни новини от Хонг Конг (лято на 2019)

Размириците от лятото на 2019 в Хонг Конг, изразяващи се в активни про-демократичн протести в Китайската автономна територия доведоха до чувствително нарастване на интереса на гражданите на Хонг Конг за придобиване на българско гражданство.

За хора от страни, в които съществува политическа или социална несигурност, придобиването на Европейско гражданство е може би най-доброто решение, най-добрата инвестиция в сигурността и бъдещето. Осигурявайки си пълни права за пребиваване в страните от ЕС, придобивайки българско гражданство, ще ви осигури не само сигурно място, където да се преместите. Но това ще ви даде и безкрайни възможности за правене на бизнес.

CIP

Кризата в Хонг Конг, както вече споменахме, доведе до значително увеличаване търсенето на българско гражданство по програмата Гражданство чрез инвестиции (CIP). Това е най-бързият и лесен начин за постигане на целта: придобиване на пълноправно европейско гражданство. Българският паспорт ви гарантира свободно придвижване не само в страните от ЕС. Вие ще се ползвате от безвизово пътуване до общо 169 страни по света. Българската CIP програма е една от общо трите в ЕС, предлагащи тази опция за гражданство. Следствие на различни проблеми и промени в другите 2 програми, тези на Малта и Кипър, в момента единствено българската CIP предлага наистина ексклузивни условия на кандидатите. Затова и интересът за придобиване на българско гражданство на хора не само от Хонк Конг, но и от страни като Обединените Арабски Емирства, Русия, Китай, Украйна и др. бележи сериозен възход през последните 5 години. Българската програма осигурява пълноправно ЕС гражданство, както за вас, така и за семейството ви. Възползвайте се СЕГА!

Имиграционно право

Адвокатска кантора Христо Василев залага сериозно на Имиграционно право. Екип от опитни адвокати в тази сфера са на ваше разположение за консултация или юридическа помощ.